TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor son 2 haftayı maç yapmadan geçti. Kırmızı-lacivertli ekip son olarak 12'nci haftada deplasmanda Amed Sportif ile 0-0 berabere kalmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip 13'üncü haftayı Kastamonuspor'un ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçerken 14'üncü haftayı da yine BAY geçmesi nedeniyle 2 hafta üst üste maç oynamadı.

Ligde bu hafta sonu oynanan maçların ardından alınan sonuçlara göre Zonguldak Kömürspor 15'nci sırada 16'ncı sıraya gerileyerek küme düşme potasının içine girdi.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA ENDİŞE YOK

Zonguldak Kömürspor'un 2 haftalık maç oynamama periyodunun ardından küme düşme potasına girmesi teknik heyet ve futbolcuları endişeye sokmadı. Şenol Demir ve futbolcular ilk yarıyı orta sıralarda tamamlayacaklarını belirterek taraftarın içinin rahat olması yönünde mesaj verdiler.

27 KASIM'DA BUCA DEPLASMANINA GİDİYORUZ
Zonguldak Kömürspor 2 haftalık boşluğu en iyi şekilde değerlendirerek 27 Kasım tarihinde İzmir deplasmanında oynayacağı Bucaspor maçından iyi sonuçla dönerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.