TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ikinci yarı hazırlıkları için bu gece 23.00'da Antalya'ya hareket edecek.

İlk yarının son maçında deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşan ve bu maçtan 2-1 galip ayrılan Zonguldak Kömürspor devreye 3 puan kazanarak girmenin moraliyle ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da geçirecek.

ISPARTA GALİBİYETİ ÇOK ŞEY KAZANDIRDI
Zonguldak Kömürspor yaklaşık 5 hafta küme düşme potasından kurtulamamıştı. Kırmızı-lacivertli ekip Ispartaspor deplasmanına da her maçta olduğu gibi umutlu gitti. Bu kez hem futbol şansı Zonguldak Kömürspor'un anındaydı, hem de futbolcular 90 dakika savaşarak mücadele ettiler, 3 puanı söküp aldılar. Bu galibiyet Zonguldak Kömürspor'u hem küme düşme potasından kurtardı, hem de ikinci arıya daha umutlu bakmasını sağladı.

ELMAS İLK MAÇINI 8 OCAK'TA OYNAYACAK
Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Şenol Demir Antalya kamp programı hakkında bilgi verdi. Demir Antalya'da ilk hazırlık maçını 8 Ocak tarihinde oynayacaklarını, planlamayı buna göre yaptıklarını söyledi.

GELECEK FUTBOLCULARIN DURUMANA GÖRE 2'NCİ MAÇ OLACAK
Teknik Direktör Şenol Demir, "İkinci yarı öncesinde zamanımı dar. Bu nedenle kampta yoğun bir hazırlık maçı programı planlamadık. Sakatlık riski ortaya çıkabilir. Bu nedenle ilk etapta 1 hazırlık maçı düşündük. Ancak takıma Antalya kampında katılacak yeni futbolcularımız olacak inşallah. Bu futbolcuların son durumunu görmek için ikinci bir hazırlık maçı düşünebiliriz. Bu kamp sürecinde kesinlik kazanacak. Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Akhisar maçıyla ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyoruz.

YUNUS EMRE GENÇ VE YETEKNİK BİR FUTBOLCU

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir Ümraniyespor'dan transfer edilen 21 yaşındaki Yunus Emre için şunları söyledi: "Yunus Emre genç ve yetenekli bir orta saha oyuncusu. Bize katkı sağlayacak. Takıma Antalya'da katılacak. Yönetim de transfer çalışmalarını sürdürüyor" dedi.