TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 3 hafta üst üste aldığı yenilgilerin ardından önceki hafta deplasmanda Amed Sportif ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla teselli bulmuştu. Kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz haftayı maçlara çıkmayan Kastamonuspor ile maç yapmadan geçirirken, 14'üncü haftayı ise BAY geçirecek. 2 hafta üst üste maç yapmayacak olan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Şenol Demir futbolculara dinlenmeleri ve stres atmaları amacıyla 4'er gün izin vermişti. İzinleri tamamlayan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular 27 Kasım tarihinde İzmir deplasmanında oynayacakları Bucaspor maçı için kulüp binasında toplanarak ilk idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi.

ŞENOL DEMİR KONUŞMA YAPTI
Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Şenol Demir özellikle takımın son 4 haftada galibiyet alamayıp sadece 1 puan almaları nedeniyle futbolcularla genel bir toplantı yaparak durum değerlendirmesi yaptı. Bucaspor maçıyla birlikte yeniden bir çıkış yakalamak için çok daha iyi çalışıp konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

ELMAS SEKA'DA KAMPA GİRİYOR
Zonguldak Kömürspor haftayı BAY geçirecek olması nedeniyle Salı gününden itibaren 6 gün Çaycuma SEKA Tesisleri'nde kampa girecek. Salı günü başlayacak kamp Pazar günü sona erecek. Elmas idmanlarını Çaycuma Çim Saha'da yapacak.

15'NCİ SIRAYA GERİLEDİK
Zonguldak Kömürspor, haftayı Kastamonuspor ile maç yapmadan geçirirken, alttaki takımlar aldıkları puanlarla Zonguldakspor'un 13'üncü sıradan 15'inci sıraya gerilemesine neden oldu. Elmas önümüzdeki haftayı da BAY geçirecek.