Zonguldak Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Vekili Sinan Gebedek, Binin üzerinde çivi, Dörtyüz metreden fazla bakır teli ve üç binden fazla ilmekle Zonguldak Valiliğinin logosu ve Uzunmehmet camisinin üzerine kömürle yazılan 'Ya Allah' lafzası ahşabın üzerine işledi.

Zonguldak Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Vekili ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sinan Gebedek, Zonguldak'ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bir büyük esere imza attı. Gebedek, Binin üzerinde çivi, Dörtyüz metreden fazla bakır teli ve üç binden fazla ilmekle Zonguldak Valiliğinin logosu ve Uzunmehmet camisinin üzerine kömürle yazılan 'Ya Allah' lafzası ahşabın üzerine yazdı. Filografı sanatı tekniğiyle 3 hafta süren eserin tamamlanmasının ardından Sinan Gedebek, yapmış olduğu bu anlamlı eseri sosyal medyada görücüye çıkardı. Sosyal medya da paylaşılan eserin fotoğrafı dakikalar içerisinde binerlerce beğeni aldı. Merkez Cumhuriyet Okul Müdür Vekili Sinan Gebedek, önümüzdeki günlerde yapmış olduğu alın teri eseri Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'a hediye edecek.
Gebedek ayrıca Turizm Teknoloji Alanında TEKNOFEST'e de katıldığını , "GOZONGULDAK" adlı projesi ön değerlendirme aşamasını geçerek finale bir adım yaklaştığını ve Zonguldak isminin Dünyanın En Büyük Teknoloji festivalinde duyurulacağının müjdesini de sosyal medya hesabından paylaştı.