Zonguldak Kömürspor'un yöneticilerinden Devrekli iş insanı Orkun Türedi transfer döneminin hareketli geçtiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

Devrekli iş insanı Orkun Türedi yaptığı açıklamada Zonguldak'a ve bu şehrin takımına sahip çıkılmasının gerektiğini dile getirerek şunları dile getirdi: "Bu takım sahipsiz değildir diyorsak lütfen desteğimizi gösterelim. Yoğun işlerine rağmen mesaisinin büyük bölümünü Zonguldak Kömürspor'a ayıran çok değerli kulüp yöneticilerimiz var. Böyle değerli bir takımı yalnız bırakmak Zonguldak Kömürspor taraftarına asla yakışmaz. Bunun tek yolu Zonguldak Kömürsporumuza maddi ve manevi katkılarımızı esirgemeyip destek olmaktan geçiyor. Ama lütfen en kısa zamanda başlayalım ve destek olalım. Efsane yeniden geriye dönsün. Unutmayalım ki efsaneler sözle de geri dönmüyor. Başkanımız Sabit Danış yaklaşık 15 gündür İstanbul'da kulüp adına finansman arayışı içinde çabalıyor. Mutlaka elimizi taşın altına koymamız lazım. Bu şehir bizim, bu takım bizim. Ekmeğini yiyip suyunu içtiği şehrinden desteğini esirgemeyen gerçek Zonguldaklılara ve Zonguldak Kömürspor sevdalılarına selam olsun."

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR TRANSFERE BAŞLADI

Transfer sürecinin başladığını ve önemli değerlerin takıma kazandırıldığını dile getiren Türedi: "2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor transfer dosyasını açtı. Kırmızı-Lacivertli yönetim olarak; geçen sezon Erbaaspor'da forma giyen genç orta saha oyuncusu Mümin Uyar'ı renklerimize bağladık. Uyar'la 3 yıllık sözleşme imzalayan 2. Lig ekibimiz, uzun vadeli anlaşmaya vardığı yeni transferden çok umutlu" dedi.