Zonguldak Merkez Sapça ilkokulu'nda ücretli sınıf öğretmeni olan Gülçin Yaylı, dün sosyal medya hesabından, 'Milli Eğitim Temel Eğitim Hizmetleri'nde görevli Memur Serkan H. nin kendisini taciz ettiği' yönünde çıkan haberlerin taciz olmadığını, hakaret ve tehdit içerikli olduğuna dikkat çekerek yeni bir açıklama yaptı.

Gülçin Yaylı yeni bir görüntü çekerek şu ifadeleri kullandı; "Dünkü videolar internet sitelerinde benim iznim olmadan yayınlanmış. Konu tamamen taciz olarak bahsedilmiş orada tacizden bahsedilmiyor. Sadece 16 Kasım 2021 tarihinde Milli Eğitim de Temel Eğitim Şubesine gittiğimde, Serkan ile ben daha önceden konuşmuyordum orada bir tartışma başlattı. Hakaretvari ve tehtit içeren sözcükler kullandı. Bununla alakalı bir açıklama yapmıştım. Ama basın benden habersiz benim videolarımı alıp yayınlamış, yanlış gösterilmiş. Bununla ilgili kamuoyuna açıklama yapmak istedim."
BENİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ
Gülçin Yaylı sosyal medya hesabından yaptığı yayında şunları söylemişti:
"Milli Eğirim Temel Eğitim'de görevli Serkan'ın bana attığı mesajları, tacizleri, ses kayıtları, herşeyi olduğu halde, ben ona sert çıktığımda, görüşmek istemediğimde Temel Eğitim'e gittiğimde Muhammet Beyle konuşurken, Serkan oradan benimle tartışmaya başladı. Bende ona mesajların duruyor, ses kayıtların duruyor. Beni rahatsız ettin, benimle görüşmek istedin, benimle birliktelik yaşamak istediğini söyledin. Bunları benim söylemekten çekineceğimi düşündü. Halbuki bana karşı yanlış yapan kendisi olduğu halde. Kavga etmeye başladı. Bağırmaya başladı, çığırtkanlık yapmaya başladı. Üste çıkmaya çalıştı, suçluluk psikoloji bu zaten. Adli süreçte devam ediyor."

milli-egitimde-skandal-memurdan-ogretmene-taciz-mesajlari
Milli Eğitim'de skandal: Memurdan öğretmene taciz mesajları