Zonguldak'ta Site dolmuş durağı çalışanları kavga var ihbarında bulunarak, durağa gelen polisleri pasta ile karşıladı. Kavgaya geldiğini zanneden Polis memurları, pasta ve alkış karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Olay Kent merkezinde bulunan Site dolmuş durağında meydana geldi. Merkezde faaliyet gösteren dolmuş durağı çalışanları, içinde bulunduğumuz zorlu günlerde Sağlık çalışanları ile birlikte fedakarca görev yapan Polis teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümünde polislere sürpriz hazırladı. Dolmuş durağı önünde kavga olduğunu ihbar ederek Polislerin gelmesini sağlayan dolmuş şoförleri, durak önüne gelen polisleri pasta ve alkışlarla karşıladı. Kavgaya geldiğini zanneden Yunus tim ekipleri, pasta ve alkış karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Dolmuş şoförü Erkan Akbıyık, "Türk Polis Teşkilatı'nın 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde, bizler için kendilerini feda eden, gece gündüz demeden, çalışan, koşuşturan Polis Teşkilatı'mıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından pasta kesilerek toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Polisler duraktan ayrılırken, hoparlörden teşekkür anonsu çekti.