Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Çarşamba günü deplasmanda Amed Sportif ile kozlarını paylaşacak.Kırmızı-lacivertli ekip dün Zonguldak'tan ayrılarak İstanbul üzerinden havayolu ile Diyarbakır'a giderek otele yerleşti.

ŞENOL DEMİR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Amed Sportif maçı hazırlıklarını Diyarbakır'da yaptığı idmanla tamamlayan Zonguldakspor'da sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

Zonguldakspor'a yaşattığı şampiyonlukla takımı 2.Lig'e çıkartan ve Zonguldakspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Zongludaklı Teknik Direktör Şenol Demir şu anda 3.Lig 1.Grup'ta lider olan Diyarbekirspor'u şampiyon yapmaya hazırlanıyor.

Şenol Demir Zonguldakspor'u Diyarbakır'da otelde ve idmanda yalnız bırakmadı. İdmanı ziyaret eden Şenol Demir başta Teknik Sorumlu Barış Şeref, teknik heyet, futbolcular ve personelle sohbet etti, hasret giderdi.

Şenol Demir, Barış Şeref nezdinde Zonguldakspor'da Amed Sportif karşısında başarı temennisinde bulundu.

KARŞILAŞMA'DAN İYİ SONUÇ BEKLİYORUZ
Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref Şenol Demir'e ziyaretinden ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ligde çok kritik bir maça çıkacaklarını belirten Barış Şeref, Diyarbakır'dan Zonguldak'a en az 1 puanla döneceklerini belirterek futbolcularına güvendiğini ifade etti.

Zonguldakspor'da Hakan Çevik, Serbay Yağız, Furkan Deniz sakatlıkları deneniyle, Berkan Akdeniz ve Hüseyin Yılmaz ise Corona Virüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle Çarşamba günü 13.00'da oynanacak maçta forma giyemeyecekler.