Misli.com 2.Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'ta Kulüp Başkanı Salih Demir ve A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir'in girişimleri ise Teknik Direktör sorunu çözüldü. Zonguldak'a davet edilen Ankaragücü'nün efsane futbolcularından Teknik Direktör Cafer Aydın ile Dedeman Otel'de yapılan görüşme olumlu sonuçlandı ve Zonguldakspor'un yeni Teknik Patronu Cafer Aydın oldu.

GÖZLER TRANSFERE ÇEVRİLDİ

Tüm bu gelişmelerin ardından tüm gözler iç ve dış transfere çevrildi. Transfer komitesi Cafer Aydın'ın raporu doğrultusunda dış transfer çalışmalarına başladı.

MUSTAFA UZUN'DAN NACİZANE TAVSİYE GELDİ

Zonguldakspor'un efsane taraftarlarından koyu Zonguldaksporlu Mustafa Uzun iç ve dış transferler konusunda yönetime naçizane tavsiyelerde bulundu. Dış transferde yapılabilecek, maliyeti uygun, takıma katkı sağlayacağına inandığı 7 ismin takıma kazandırılmasının yanı sıra iç transfer de de 3 kişi ile anlaşılmasının ardından 4 isim daha takımda kalması gerektiğini savundu. Mustafa Uzun bu arzusunu ve tavsiyesini sosyal medya hesabından paylaştı.

İŞTE MUSTAFA UZUN'UN PAYLAŞIMI

Mustafa Uzun'un dış ve iç transferde tavsiye ettiği isimler ve temennisi şu şekilde: " Zonguldaksporumuzun yeni yönetimi Teknik direktörü öncelikle hayırlı olsun bizlere iki Şampiyonluk yaşatan Süleyman Caner ve yanında çalışan yönetim kurulu üyelerine teknik heyetine teşekkür ediyoruz yeni hocamıza ve transfer komitesine nacizane tavsiyelerim olacak ligi Zonguldaksporun altında bitiren Takımlarının başarısında rol oynayan futbolcularla transfer görüşmesi yapılabilir bunlar

DIŞ TRANSFER: Fatih Dilek. Ergün Cengiz Ergene Velimeşe, Fatih Aktay Niğdespor, Serdarcan Eralp.Sarp Ekinci Hacettepe, Emre Gemici Malatya Yeşilyurt, Cenk Doğan Erok Esenlerspor düşünülebilir.

İÇ TRANSFER : Berkan Akdeniz, Sinan Ören, Hüseyin Yılmaz, Haluk Türkeri takımda tutulmalıdır. Geçen sezonki kalecimiz Hacettepe'ye gönderilen kaleci Taha Demirtaş da düşünülebilir saygı ve sevgilerimle"