Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor kötü bir sezon geçiriyor. Sezona Teknik Direktör Faruk Bahadır ile başlayan sarı-siyahlılarda yönetim kötü gidişatın ardından Teknik adam değişikliği yaptı ve Bahadır'ın yerine Harun Aydoslu'yu takımın başına getirdi.

HARUN AYDOSLU DA ÇARE OLAMADI
Kilimli Belediyespor'da yeni teknik direktör Harun Aydoslu da kötü gidişata çare olamazken, sarı-siyahlı ekip ligde oynadığı 6 karşılaşmada galibiyetle tanışamadı. 6 maçta 3 beraberlik, 3 yenilgi alan Kilimli Belediyespor rakip kaleleri 6 kez havalandırdı, kalesinde ise 13 gol gördü,

LİGİN SON SIRASINDA, İŞLERİ ZOR

Kilimli Belediyespor -7 averajla ve 3 puanla ligin son sırasında küme düşme potasında bulunuyor. Sarı-siyahlı ekip ligin 4'üncü sırasındaki bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor ile arasında 8 puan bulunuyor. Sezon sonunda 3 Zonguldak temsilcisinden son sırada bulunan takım direkt olarak Zonguldak Amatör Süper Lige düşecek, yerine Zonguldak Amatör Süper Lig play-off şampiyonu gelecek. BAL'da Zonguldak temsilcilerinden ikinci takım ile Zonguldak Süper Amatör Play-off ikincisi baraj maçı oynayacak.