GSB Devrek SYDV Yurt Müdürlüğü Erkek Bloklarında Yurt Müdürü Zafer Can'ın organize ettiği moral gecesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Hakan Yüksel'in katılımıyla öğrenciler doyasıya eğlendi, yoğun ders temposunun stresini attılar.

HAKAN YÜKSEL ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, GSB Devrek SYDV Yurt Müdürlüğü Erkek Bloklarında Yurt Müdürü Zafer Can'ın organize ettiği moral gecesinde öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilere hitaben konuşma yapan Hakan Yüksel, yoğun kar yağışına rağmen verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını, öğrencilerle birlikte olmanın gururunu yaşadığını belirterek eğlenceye ortak oldu. Geceye ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Kültür Faaliyet Şube Müdürü Gencay Bilgili, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü özel kalemi Hayati Yalılı da katıldı.

ZENGİN MENÜ, SINIRSIZ EĞLENCE

Eğlence esnasında öğrencilere geniş menülü ikramlarda bulunuldu. Geceye kestane kebap, beyaz baklava, et kavurma, pilav, meyve suyu ve çeşitli menü ile öğrencilerin önce gözü, sonra karnı doydu. Yurt Müdürü Zafer Can yoğun kar yağışına rağmen öğrencileri kırmayıp etkinliklerine katılan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e çok teşekkür etti. Zafer Can, Hakan Yüksel'e kırmızı-lacivertli forma hediye etti.

ÖĞRENCİ YURDU ADETA YIKILDI, ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Gece boyunca ünlü Yağmur Grubu'nun söylediği birbirinden güzel oyun havalarıyla öğrenciler çifte telli oynadı, göbek attı. Özellikle Yurt Müdürü Zafer Can gecenin yıldızıydı. Öğrencilerle oynayan Zafer Can unutulmaz gecenin mimarı oldu.

ZAFER CAN'DAN TEŞEKKÜR

GSB Devrek SYDV Yurt Müdürlüğümüz Erkek Bloğumuzda biz bize moral gecesi düzenledik. Olumsuz hava şartlarına rağmen bizleri yalnız bırakmayan İl Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel'e vefa örneği gösteren Barış Yağmur kardeşim ve ekibine, katkılarından dolayı İlçemiz iş adamlarından Sayın Erol Kaptan'a çok teşekkür ederiz. Gençliğe hizmet geleceğe hizmettir"