Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor yeni sezon çalışmalarına bugünden itibaren başladı. Kırmızı-beyazlı ekip daha önce anlaşmış olduğu Zonguldakspor, Galatasaray ve Milli takımın efsane futbolcularından Savaş Demiral nezaretinde yeni sezonun ilk idmanını yaptı.
TFF tarafından yapılan açıklamanın ardından liglerin 15 Mart 2021 tarihinde başlaması öngörülürken, bir çok BAL takımı idmanlara başladı.

Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Savaş Demiral bugün yeni transferlerle birlikte İstanbul'dan Devrek'e gelerek ilk idmanını yaptı.

Yeni transferlerin yanı sıra mevcut futbolcular ve denenmeye gelen 10 futbolcu dahil yaklaşık 25 kişilik futbolcu kafilesi ile idman yapan Devrek Belediyespor'da transferler devam edecek.

Savaş Demiral Devrek pandemi nedeniyle tüm takımların ve futbolcuların dengesinin buzulduğunu belirterek zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. Demiral Devrek Belediyespor'u bu sezon layık olduğu yerlere getirmek için camia olarak elbirliği içinde hareket edeceklerini ve sezonu başarıyla tamamlamak istediklerini söyledi.

Daha önce yaptıkları transferlere yenilerini ekleyeceklerini belirten Savaş Demiral, ilk idmanda 10 futbolcunun denendiğini de açıkladı.

Büyük Savaş ilk idman öncesinde Devrek Belediyespor soyunma odasından bu pozu verdi.