Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor saha ve seyircisi önünde lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u konuk etti.
Haftaya 28 puanla 6'ncı sırada giren temsilcimiz Devrek Belediyespor, en yakın rakibi Ankara TKİ'e 7 puan fark atarak Devrek'e lider gelen Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında maça temkinli başladı.
Maçın henüz 7'nci dakikasında 1-0 geriye düşen Devrek Belediyespor'un ilk yarı gol arayışları sonuç getirmedi. İkinci yarının 64'üncü dakikasında 2-0 öne geçen lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor üçüncü golü de bularak sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrılan taraf oldu.
Devrek Belediyespor bu yenilgi ile 28 puanda kalırken, Lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise 50 puanla liderliğini sürdürdü.

ŞEHİTLERİMİZİ ANDILAR
Devrek Belediyespor sahaya "Milletimizin başı sağolsun. İdlib'deki şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" pankartı ve ellerinde Türk Bayrakları ile çıktı. Hakemler, Devrek Belediyespor ve Kırıkkale Büyük Anadolusporlu futbolcular toplu olarak poz vererek şehitlerimizi andı.