Derbi heyecanı yaşanacak

Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor derbi maçında karşı karşıya gelecek. İki takımda sezona kötü başlangıç yaparken, Devrek Belediyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda Çilimli Belediyespor'u 5-3 yenerek büyük bir sürpriz yapmış ligde tekrar umutlanmıştı. Kilimli Belediyespor ise ligde henüz galibiyet alamadı, 3 puanla 8'nci sırada kendine yer buldu.

Ev sahibi Devrek Belediyespor maç öncesinde favori gösterilmesine rağmen Kilimli Belediyespor da maçtan galibiyet hedefliyor.

Merkez Hakem Kurulu Devrek İlçe Stadı'nda 12 Aralık Pazar günü oynanacak olan Devrek Belediyespor-Kilimli Belediyespor maçı 14.00'da başlayacak. Derbiyi Oğuzhan Demir yönetecek. Demir'in yardımcılıklarını ise Mete Topçu ve Hasan Erdoğan üstlenecek. Derbinin dördüncü hakemi ise Onur Çakır olarak açıklandı.
Devrek Belediyespor 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alırken topladığı 8 puanla 4'üncü sırada yer alıyor. Kilimli Belediyespor ise 5 maçta 2 yenilgi, 3 beraberlikle 3 puanla 8. Sırada yer alıyor.