Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Cantaş ile Kozlu İlçesi'ndeki muharip gazilerle sohbet eden Yavuz Erkmen, gazilerin dernek binası sorunu olduğunu belirterek "Gazilerimiz bunu hak etmiyor" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, açıklamasında "Zonguldak Muharip Gaziler Dernek Başkanı Necmettin Çantaş ile Kozlu İlçemizde çay eşliğinde sohbet ettik. Bir taraftan gaziler arasında yapılan ayrımı bir kez daha dile getiren Başkanımız şimdi de devletin bilgisi dahilinde yerleştirildikleri dernek binasında kendilerinin işgalci nitelemesiyle suçlanmalarına, devletin kendilerini böyle görmesine üzüldüklerini ifade ediyor. En kısa sürede bu konu halledilmeli, devletimizin temsilcileri gazilerimizi hak ettikleri şekliyle korumalıdır, bu sıfat yakışmıyor" dedi.

İşte Zonguldak Merkezde Merkez Çarşısının yıkılması sonucu ortada kalan Balıkçı arkadaşlarımızın durumu. Caddede,sıcakta,araba üstünde satış.Balık avlanma yasağının sonuna yaklaşırken,aybaşından itibaren balığında bollaşacağı göz önüne alındığında bir an önce Balıkçı arkadaşlarımızın satış yeri sorunu Zonguldak Belediyesince halledilmelidir