DEVA'nın bu son durağı Çomranlı Köyü oldu. Ziyaret sonrası İlçe Başkanı Ünal Kurt önemli açıklamalarda bulunarak şunları söyledi; "Öncelikle tüm Çaycumalı hemşerilerimizin Ramazan-ı şeriflerini gönülden kutluyoruz. DEVA Çaycuma teşkilatı olarak saha çalışmalarını çok önemsiyoruz. Siyaset halk için yapılırsa değerlidir. Halkımıza hizmet edebilmek için şimdiden köy köy, mahalle mahalle sorunları tam da yerinden dinlemeye ihtimam gösteriyoruz.

Ziyaretlerimiz, kısa süreli mini bir miting akabinde soru cevaplı sohbet şeklinde devam ediyor. Hal böyle olunca, halkımız için de etkinlik daha verimli ve keyifli hale geliyor. Zira ülkemiz siyasetçililerinin büyük bir bölümü için "konuşmak" yaygın davranış iken "dinlemek" ise maalesef ender rastlanılan bir hal almış durumda.

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın bize verdiği kıymetli fikirlerin başında "dinleyin" önerisi gelmektedir. Biz de buna riayet ediyor ve dertlere deva olabilmek adına halkımıza kulak veriyoruz.

Son olarak; Çomranlı Muhtarımız Recep Bey'e Deva Çomranlı Köy Başkanımız Kadir Duran Bey'e, değerli köy sakinlerimize güler yüzlü karşılamaları ve misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Çalışmalarımız ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için tüm hızı ile devam edecek"dedi.