Ziyarete ilişkin Çaycuma İlçe Başkanı Ünal Kurt şu açıklamayı yaptı; "İl ve ilçe teşkilatları olarak, belirli sayıda yöneticilerimizle birlikte katıldığımız haftalık istişare toplantısı çok verimli geçti.

Toplantı iki aşamada yapılıyor. Öncelikle Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan önderliğinde tüm genel merkez yöneticilerimiz toplantıda hazır bulunuyor. Toplantıya her hafta bir il teşkilatı da davet ediliyor. Basına açık bir şekilde gündeme ilişkin haftalık değerlendirme toplantısı yapılıyor ve akabinde basın mensuplarının soruları yanıtlanıyor.
İkinci aşamada ise Genel Başkanımız ile en az bir saat il ve ilçe teşkilatlarımız üzerine istişare ediliyor. Bu çok değerli bir fırsat. İlimiz ve tüm ilçelerimizle alakalı tek tek malumat verme şansı buluyoruz. Yani deva olabilmek için yerelden kılcallardan teşhis yapılıyor. Notlar alınıyor. Bu sistem 81 il için bu şekilde işliyor".

Öte yandan, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Çaycuma'mıza sevgi ve selamlarını iletti. Fırsat bulduklarında Çaycuma ziyareti yapacaklarını ve halkımızla buluşmak istediklerini de ayrıca ifade ettiler.

Genel Merkezden sonra da kongresini yeni yapmış olan Ankara İl Başkanlığını ziyaret edip, Ankara İl Başkanı Ali Güven Bey ve ekibine hayırlı olsun deyip, hasbıhal ettik ve Ankara ziyaretimizi noktalandırdık.
Sevgi ve saygılarımla..."