BARTIN'ın Büyükkızılkum plajında Karabük'ten ailesiyle birlikte tatile gelen Doğukan Yaylacı (8), kayboldu. Sahil Güvenlik, AFAD, Jandarma ve UMKE ekipleri arama çalışmaları başlattı.

Sabah saatlerinde ailesiyle birlikte Karabük'ten Büyükkızılkum köyüne denize girmeye gelen. Yaylacı ailesinin en küçük çocuğu ablasıyla birlikte sahil kenarında oynamaya başladı. Doğukan Yaylacı bir anda ortadan kayboldu. Ailesinin haber vermesi üzerine Jandarma, 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Karada jandarma ve AFAD ile UMKE ekipleri çalışma başlattı. Denizde ise cankurtaranlar ve Sahil Güvenlik Bati Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı DEGAK-3 dalgıç ekipleri arama çalışması başlattı. Aile üyelerinin endişeli gözlerle izlediği arama çalışmalarında bir sonuca ulaşılamadı.

Büyükkızılkum Muhtari Ersin Değer, "Sabah saatlerinde Karabük'ten buraya gelen aile üyelerinden birinin çocuğu deniz kenarında oynuyormuş, o sırada kaybolmuş. Sonra bize haber verildi. Jandarma, AFAD, Sahil Güvenlik komutanlığına bağlı dalgıçlar buraya geldi. arama çalışmaları devam ediyor. Herhangi bir sonuca ulaşamadık. İnşallah en kısa zamanda bulunur."dedi.