Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaydeğirmenispor ile Çaycumaspor 14.00'da Çaydeğirmeni Sahası'nda oynaması gereken maç öncesinde saha yaklaşık 15 cm karla kaplı olması endişe yaratmıştı. Ancak Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş tüm belediye ekiplerini seferber ederek 14.00'da oynanması gereken maç öncesinde 10.00 gibi sahada yoğun bir kar temizleme çalışması başlattı, kendisi de çalışmaların bizzat başında durdu. Saha maç saatine kadar tamamen temizlenirken maç normal saatinde sorunsuz şekilde başladı.

ASKF BAŞKANI KEMAL DEMİR'DEN SATILMIŞ GEBEŞ'E TEŞEKKÜR "İNŞALLAH DERS OLUR"

ASKF Başkanı Kemal Demir Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e gösterdiği hassasiyet ve futbola verdiği değer için teşekkürlerini ileterek şunları söyledi: "Sabah saat 10.00'da bu halde olan zemini, maçın oynana bilmesi için insan üstü ekip çalışması ile bu hale getirip maçın oynanmasını sağlayan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve çalışma ekibine tüm amatör spor camiası ve şahsım adına teşekkür ederim. Umarım ve dilerim ki bu örnek çalışma umursamaz ve vurdum duymaz davranışlarda olanlarımıza da bir ders olur. Kulüplerimizin nasıl ve ne şartlarda sahaya çıktıklarını az çok hepimiz biliyoruz"

MAÇ 1-1 SONA ERDİ

Çaydeğirmeni Belediyespor Çaycumaspor ile 1-1 berabere kalırken, Kozlu Belediyespor, Alaplı Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı, Üzülmez, Gülüç maçına çıkmadı hükmen 3-0 yenildi, Çatalağzı Demirspor ile sahasında Perşembe Belediyespor'u 2-1 yendi. İstasyon Gemicilerspor-Gelikspor maçı ise kar nedeniyle ertelendi.