TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor iç transferde tekrar anlaşmaya vardığı Emre Kara takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Trabzon'dan Zonguldak'a gelerek takımla birlikte idmanlara başlayan Emre Kara, "Gelen tekliflerde diğer takımların daha fazla para vermelerine rağmen Zonguldak Kömürspor ile anlaşmayı tercih ettiğini söyledi.

"50 BİN LİRA İÇİN KULÜBÜMÜ BIRAKMAK İSTEMEDİM"

Emre Kara, "Öncelikle beni tekrar ısrarla Zonguldak Kömürspor'da görmek isteyen başkanıma teşekkür ediyorum. Transferi zamana bırakmıştık ve başka kulüplerden de teklifler vardı. Biz de bu işi maddiyat için yapıyoruz. Daha iyi teklifler vardı. Ancak 50 bin lira için kulübümü bırakmak istemedim ve kulübümle tekrar anlaştım. Geldiğim için mutluyum.

"BİREYSEL OLARAK ÇALIŞTIM, HAZIR GELDİM"

Emre, "Kampa biraz geç katıldım ama Trabzon'da bireysel idmanlar yaptım. Geçtiğimiz sezon performansımın yüzde 50-60 oranında oynadım. Bazen kötü oynadım ama bazı maçlarda da üst düzey oynadığımı düşünüyorum. Bu sezon çok daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

"4-5 TRANSFERLE PLAY-OFF OYNARIZ"

Emre Kara, "Tüm kulüpler ilk olarak iç transferi halletmeye çalıştılar. Bizim kulüp te böyle yaptı. Dış transferde piyasa oldukça yüksek. Takıma üst düzey 4-5 tane transfer yapılması halinde bu takım bence play-off oynayacak. Taraftarımız bu sezon daha iyi bir Emre Kara, daha iyi bir Zonguldak Kömürspor izleyecek" dedi.