Kilimli 40 yıllık hayaline kavuşuyor. Yeni düzenlenen Kavşağın asfalt döküldü, kaldırımlar yenileniyor, güçlü ışıkkandırma yapılacak ve trafik levhaları takılacak. 22 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan sahil yolunun Kilimli ilçe bağlantı yolundaki yemi kavşak düzenlemesi çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Kilimli belediye başkanı Kamil Altun kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi yetkililerden bilgi aldı.

İLÇEMİZE İLK KEZ CUMHURBAŞKANI AYAK BASACAK

Başkan Kamil Altun yaptığı açıklamada, "Kilimli yeni kavşağında asfalt serim çalışmamızı ve ve meydan düzenleme miydi tamamladık.
22 Ocak 2021 Cumartesi günü inşallah Cumhurbaşkanımız Zonguldak'ımıza gelecek Ve tabii ki de tünellerin açılış vesilesi ile beraber Kilimli'mizede geleceğini tahmin ediyoruz. Programınız daha netleşmedi ancak inşallah ilçemizde bir Cumhurbaşkanı ayak basacak. Tabii ki tüm çalışmalarımız burada aralıksız olarak çalışma programımız dahilinde devam ediyor.
Bugünden itibaren kaldırım düzenlemesi ne geçiyoruz burada kaldırımı üzerlerindeki parke taşları yeniliyoruz inşallah. İnşallah ilçemiz gerçekten modern bir görünüme sahip olacak ve ilçemiz İnşallah Cumhurbaşkanımızın gelmesi ile beraber çok daha modern hale gelecek. Yeni kavşak düzenlemesi trafik ışıklandırması olmayacak ancak Tabii Sokak aydınlatmasının güçlendireceğiz. Karayolu tabelaları aydınlatmalar onlar da en kısa zamanda tamamlanacak"dedi.