Başkan Tosun, 29 Nisan'da AK Parti'nin 81 ilde yapacağı iftar programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferansla Zonguldak'taki iftar programına katılacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un açıklaması şöyle;
"Zonguldak Merkez İlçemizde her akşam Gençlik Kollarımız vasıtasıyla, 'İftara 5 Kala Programı' adı altında hastanelerde, terminalde ve duraklarda iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftarlık kumanya dağıtımlarımız devam ediyor.
Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlanacak olan 'Polis Haftası'nda, 10 Nisan 2022 Pazartesi günü, Karaelmas Polis Merkezi, Çocuk Şube, Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli polislerimizi ziyaret ederek, polislerimizle iftar yapacağız.
İl Kadın Kollarımız ise, 20 Nisan 2022 Kadın Doğum ve Hastanesi başta olmak üzere tüm hastanelerimizi ziyaret ederek personel, hasta ve hasta yakınlarıyla birlikte olacak.
Yine 29 Nisan 2022, 81 ilde aynı anda Türkiye'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığımızın iftar programına katılmasının ardından Türkiye'ye seslenecek.
Zonguldak'la ilgili ilçe teşkilatlarımızla yaptığımız program doğrultusunda mahalle sakinlerimizin evlerine konuk olarak oruç açıyoruz. Teravih namazlarına katılarak cemaatle sohbet ederek çeşitli ikramlarda bulunuyoruz.
Bu haftadan itibaren Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gecelerde Uzun Mehmet Parkında Sahur Programlarımız olacak. Zonguldak Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan ile Merkez İlçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek ve yöneticilerimiz ile birlikte bu etkinlikleri gerçekleştireceğiz.
Ramazan Ayı boyunca hem kadın, hem de gençlik kollarımızla birlikte yalnız yaşayan yaşlılarımıza konuk olarak birlikte oruç açacağız. Belirlenen programlar tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Üniversitemizde okuyan öğrencilerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. İhtiyaçlarını karşılama noktasında çalışmalar yapıyoruz.
Mübarek Ramazan Ayı yardımlaşmanın, sevgi ve saygı çerçevesinde insanların beraber olduğu mübarek bir aydır. AK Parti Teşkilatları olarak Ramazan Ayı'nı da vatandaşlarımızla iç içe olarak dolu dolu geçiyoruz. Yüce Rabbim İnşallah hepimizi Mübarek Ramazan Bayramı'na kavuştursun."