TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor yeni sezon çalışmalarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Zonguldak Kömürspor'a kiralık olarak gelen orta sahanın dinamosu Eyüp Akcan 20 yaşında olmasına rağmen orta sahana dinamiklik getirmişti. Yeni sezonda geçtiğimiz sezon eksik olan gol ve asistlerini ekleyeceğini belirten Eyüp Akcan taraftarın desteğine de teşekkür etti.

"BOLU'DA DAHA GÜZEL KAMP GEÇİRECEĞİZ"

Genç orta saha Eyüp Akcan idman sonrasında şunları söyledi: "Güzel bir sezon olacak bizim için inşallah. Çalışmalara başladık güzel bir ortam var. Sabah Kilimli sahasında çalışıyoruz. Akşam Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na gelerek çalışıyoruz. Gerçekten yoğun çalışma oluyor. Burada kuvvetleniyoruz. Zonguldak sonrasında ise 1 Ağustos'ta Bolu kampına gideceğiz. Orada da güzel bir kamp süresi geçireceğiz. Sezona sıkı hazırlanıyoruz."

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Eyüp Akcan: "Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Geçtiğimiz sezon hep yanımızdalardı. Güzel bir ortam vardı ve bizde takım halinde güzel bir şekilde elimizden geleni yaptık. Bu yıl tabi ki üstüne koyacağız hedeflerimiz var, tabi ki kendi uzun vadeli hedeflerimiz var inşallah hayırlısıyla olacak" dedi .

"GOL DEĞİL GOLLER ATACAĞIM"

Son sesonda gol ve asist yapamadığını Eyüp Akcan yeni sezonda bambaşka Eyüp izleteceğini belirterek şunları söyledi: "İnşallah bu sene şeytanın bacağını kıracağız. Gol değil goller atacağım ve asistler yapacağım inşallah. "dedi