Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Volkan Y.'nin, Ahmet C.'yi vurduğu anlarım görüntüsü ortaya çıktı.
Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde vurulma anı ve sonrası saniye saniye götülüyor.
Devrek Cumhuriyet Alanında meydana gelen olayda sanayi sitesinde geri dönüşüm ticareti ile iştigal eden Volkan Y. (29) ile Ahmet Cantekin (50) arasından bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın sonucu kavgaya dönüşünce Volkan Y. adlı şahıs belinden çıkardığı silahını ateşleyerek Ahmet Cantekin'i vurdu. Ağır yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Cantekin hastanede hayatını kaybederken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Olayla ilgili aranan Volkan Y., Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. Volkan Y.'nin yarın Adliye'ye çıkarılması bekleniyor.
Volkan Y., sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Saygısını sevgisini bozmayan baş üstüne terbiyesizlik yapan kendine yapar en güzeli terbiyeli olmak efendi olmak herkesin yaptığı iyilikte kendine kötülükte. Kafamın tasını attıranda her zaman küfürünü yer ama kesinlikle niyetimiz beyfendiliği efendiliği bozmamak ben derim ki insan olmak bir meziyettir sanattır. Rabbim herkese iyi bir niyet güzel bir ahlak versin. Amin. Dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlardada bulunmaz!"

silahli-saldiri-bir-kisi-oldu
Silahlı saldırı: Bir kişi öldü

cinayet-zanlisi-teslim-oldu
Cinayet zanlısı teslim oldu