Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor ligin ikinci yarısına fırtına gibi girip göstereceği performansla ligi ikinci sırada tamamlamayı hedefliyor.
İlkyarının son haftalarında gösterdiği başarılı performans ve aldığı seri galibiyetlerle ligde ilk yarıyı 5'nci sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip devre arasında yaptığı flaş transferlerle gücüne güç kattı.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NI HEDEFLİYORLAR
Şampiyonluk umutları mucize olan Devrek Belediyespor ligi ikinci sırada tamamlayarak gelecek sezon Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına katılmayı hedefliyor. Büyük bir prestij kazanmayı hedefleyen Devrek Belediyespor tarihinde ilk kez Türkiye Kupası müsabakalarında mücadele etmek istiyor.
Camiayı iyice havaya sokmak isteyen Devrek Belediyespor transferlerini de takıma katkı koyabilecek tecrübeli ve yetenekli futbolculardan seçiyor.
FUTBOLCULAR ÇİĞ KÖFTE SEFASINDA
Devrek Belediyespor'da teknik heyet ve futbolcular arasında aile havası oluşurken, futbolcular kendi aralarında düzenledikleri çif köfte partileriyle kaynaşıyor, ikinci yarıya motive oluyor. Takımın tecrüble futbolcularından yeni transfer Ali Temur da takıma abilik yapıyor.