Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurulduğu günden itibaren yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerin yakacak ve gıda desteğinin yanı sıra geçtiğimiz hafta 6 yaşındaki Ada'nın tedavisini üstlenen Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu Beycuma Cezaevi'nden kendilerine gelen mektup doğrultusunda harekete geçti, hemen destek konusunda operasyon başlattı.

Mektupta bazı kader mahkumlarının ailelerinin maddi imkansızlıklar nedeniyle kömür ihtiyaçlarını karşılayamadıkları yazıyordu. Dernek yönetimi kader mahkumlarının aileleri ile irtibata geçerek 6 ailenin kömür ihtiyacını karşıladı.

Ailelere kömür desteği konusunda kendilerine yardımcı olan Hasan Aslantürk, Aydın Aslantürk Madencilik'e teşekkür eden Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu 6 ailesinin yuvasının ısıtmanın sevincini yaşıyor.

100 KOLİ KUMANYA DAĞITACAKLAR

Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önümüzdeki günlerde yeni yıl öncesinde yardıma muhtaç ailelere 100 koli gıda yardımında bulunacakları öğrenilirken, ilk etapta 30 kolinin bu akşam dağıtılacağı açıklandı.