Devrek Belediyesi'ne 30 yıl önce bilet gişesinde memur olarak başlayan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Çetin Bozkurt'un başarı öyküsü herkesin dikkatini çekiyor.
Devrek İsmet Paşa Mahallesi'nde ölen kardeşine ait evin çatı katında oturan Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, seçim çalışmaları sorasında finans kaynağını "Aileme ait 200 bin liralık yer sattım" diyerek açıklamıştı.
Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, görev süresinin 16'ıncı ayında İsmetpaşa Mahallesi'nde kardeşine ait çatı katından Karşıyaka Mahallesi Çamlık mevkiinde tripleks villa sahibi olması, siyasetteki başarısının yanı sıra ticaretteki başarısını gösterdi.
Real Madrid, Arsenal gibi dünya devlerinde top koşturan ve şu anda Fenerbaçe forması giyen Mesut Özil, yıllardır Devrek'te yapımı süren Mesut Özil Spor Kompleksi'ni hizmete sokamadı.
30 yıllık Devrek Belediyesi çalışanı olan ve Belediye Başkanı seçildikten 16 sonra tripleks daire sahibi olan Çetin Bozkurt için "Çetin Başkan, Mesut Özil'den zengin mi? Bu kadar kısa sürede bu evi nasıl yaptı?" sorusu akla geliyor.