Zonguldak Belediye Meclisi'nde Cengiz Balık'ın talep ettiği alandandılar tadilatı değişikliğine CHP'li Meclis Üyeleri Atınç Kayınova ve Ozan Demirtaş, İmar Komisyonu raporuna ret oyu verdi.
İmar Komisyonunun hazırladığı rapor CHP'lilerin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile meclisten geçirildi.

Zonguldak Belediye Meclisi'nin 13 ve 14. maddelerinde Cengiz Balık tarafından kiralanan alana katlı büro yapılmasına izin verildi.
Asma Eskicezaevi'nin olduğu alanı devletten ihale usülü kiralayan Cengiz Balık, Yediemin bürosu yapmak için dilekçe yazarak imar planı değişikliği talep etmişti.

Zonguldak Belediye Meclisi'nde görüşülen 13 ve 14. maddenin imar raporu şöyle:
"Zonguldak İli, Merkez İlçesi, Asma Mahallesi, 413 ada 1 parsel sayılı taşınmazın bir kısmına yönelik, Cengiz BALIK tarafından 25.03.2021 tarihli dilekçe ekinde 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği teklifi sunulmuştur.

Plan değişikliğine konu 413 ada, 1 nolu parsel, mevcut imar planında Belediye Hizmet Alanı ve Ağaçlandırılacak Alan olarak planlanmış olup,sunulan imar planı değişikliği teklifi ile söz konusu alanın, Ticaret Alanı olarak planlanmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği teklifi hazırlanmıştır. 3194 sayılı İmar Kanununun 8. Maddesi gereğince; Zonguldak İli, Merkez İlçesi, Asma Mahallesi, 413 ada 1 parsel sayılı taşınmazın bir kısmına yönelik çizilen 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği teklifi hakkında Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanmasını olur ve emirlerinize arz ederim."