Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nazan Papila, valiliğin düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü anma programına geç kalması ve çelenginin geriye çekilmesi ile ilgili konuştu.
Büyük tepki toplayan Nazan Papila, çelenk skandalının ardından yaptığı açıklama ile bir skandala daha imza attı. Trafik yoğunluğu nedeniyle törene yetişemediğini belirten Papila, Zonguldak'ta ilk defa böyle sıkışık bir trafik ile karşılaştığını ve çok üzgün olduğunu ifade etti.
Nazan Papila şunları söyledi; "Evimle valilik arasında 15 dakikalık bir mesafe var. Aslında 35 dakika önce çıkmıştım. Zonguldak'ta ilk defa bu kadar kötü bir trafik var ve trafik adeta kitlenmişti. Tören alanına geldiğimde törenin bittiğini söylediler. Hatta beni anons etmişler ama maalesef yetişemedim. Arkadaşlara 'tören erken mi başladı?' diye sordum. Tören bittikten sonra protokolün önünden yeniden çelengi alıp Atatürk Anıtına bırakmak tören adabına aykırı olurdu. Trafiği bahane etmek tabii ki de affedilecek bir durum değil. Maalesef yoğun trafik nedeniyle törene yetişemedim. Çok üzücü bir durum çok üzgünüm."

toren-alaninda-skandal-addnin-celengi-sahipsiz-kaldi
Tören alanında skandal: ADD'nin çelengi sahipsiz kaldı