21-23 Haziran tarihleri arasında Bolu'da oynanan Türkiye 2.Ligine Yükselme final maçlarında Zonguldak'ı temsil eden Çaydeğirmeni Belediyespor şampiyon oldu. İlk maçında Düzce Gençlikspor 3-0 yenen Temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor ikinci maçında da Kocaeli İzmitspor'u 3-0 yenmeyi başardı.

Son maçını Sakarya Gelişimspor ile oynayan Çaydeğirmeni Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti ve Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi'ne yükseldi.

Çaydeğirmeni Belediyespor-Sakarya Gelişimspor maçını Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Yurtkur İlçe Müdürü Zafer Can ve Çaydeğirmeni Belediyespor İdari Menejeri Orhan Yazıcı ve Çaydeğirmeni Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Göçen de izliyor.

İLK 2 SET KOYALDI, SON SET ZOR OLDU

Temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor 1'nci seti 25-14 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. Temsilcimiz ikinci seti de çok rahat kazanarak 25-11 tamamladı ve maçta 2-0 öne geçti. Çaydeğirmeni Belediyespor üçüncü sedi de 28-26 alarak maçı 3-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın ardından başta Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, teknik heyet ve sporcular adeta sevinç yumağı oluşturarak şampiyonluğu doyasıya kutladı.