Zonguldak'ın doğal, tarihi, kültürel güzelliklerini ve yöresel lezzetlerini ulusal alanda tanıtmak amacıyla 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Fuar alanında ZONDEF tarafından düzenlenen "Zonguldak Tanıtım Günleri" etkinliğinde Çaycuma'yı Kaymakamlık, Belediye ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortak açtıkları stant temsil etti.

Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören stant milletvekilleri, belediye başkanları, STK ve siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce vatandaşı ağırladı. Çaycuma'nın meşhur manda yoğurdu, pelement bezi ve ürünleri ile ilçenin tarihi ve turistik bölgelerinin de tanıtıldığı etkinlikte Kadıoğlu Mozaikleri, Filyos Antik Kent, Çayır Mağarası ilgi gördü. Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gökhan İncircioğlu etkinliğin açılışına katılan protokol üyelerine kurum tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler takdim etti.

Çaycuma Halk Eğitim Müdürlüğünden 5, Çaycuma Belediyesinden bir personelin temsil ettiği Zonguldak Tanıtım Günleri etkinliğinden Çaycuma başarılı bir şekilde çıkmayı başardı.

Yetişkin halk oyunları topluluğu da etkinlikte yerini alırken yazarlarda kitaplarını imzaladı.