Bütün dünyayı etkisi altına alan Covit -19 pandemisinin ilk başladığı dönemlerde Corona Virüs hastalarının tedavisi sırasında giyilen "Çok Kullanımlık Box Önlüğü" alma kampanyasına destek veren Çaycuma Kent Konseyi Başkanlığına hastane yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Onur Merdivan, Hastane Müdürü Feti Kuzu ve Hastane Müdür Yardımcısı Erdal Şıklı Çaycuma Kent Konseyini ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli'ye teşekkür plaketi sundu.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Onur Merdivan, pandemi döneminin ilk aylarında yapılan yardımlardan dolayı son derece müteşekkir olduklarını belirterek şunları söyledi; "İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde Çaycuma'mızın kurumlarının ve üyelerinin Çaycuma Devlet Hastanesi'ne sahip çıkmaları bizleri son derece mutlu etti. Desteklerinden dolayı Çaycuma Kent Konseyine de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, "Kent Konseyi toplumun bütün kesimlerini bir araya getiren gönüllü bir oluşumdur ve kent hakkında toplumu ilgilendiren konularda farkındalık yaratma gibi bir görevi ve etkisi bulunmaktadır. Pandeminin ilk dönemlerinde de hastane yöneticilerinden görüş alarak konseyimizin önemli bileşenleri olan Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımız için bu kampanyayı başlattı. Çaycuma Devlet Hastanesi yöneticilerinin Kent Konseyimizi ziyaretleri ve teşekkür plaketi takdim etmeleri bizi çok memnun ve motive etti. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.