Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta Pazar günü Bursa deplasmanında sezonun ilk maçını İnegölspor ile oynayacak olan Zonguldakspor'da iç ve dış transferde AŞ. başkanı Hakan Hürfikir canla başla uğraşıyor, gecesini-gündüzüne katıyor.

Sezon öncesinde 19 futbolcunu sözleşmesi bitmesi nedeniyle kadroda yalnızca 4 futbolcusu kalan Zonguldakspor'da AŞ başkanı Hakan Hürfikir günlerdir kadro oluşturmak için mücadele veriyor. İç transferde Kaleci Sinan Ören, Hakan Çevik, Ramazan Işık, Berkan Akdeniz gibi isimleri tekrar geri alan Hakan Hürfikir, dış transfer de de maddi imkanlar ölçüsünde Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile birlikte kadronun önemli bölümünü tamamladılar.

LİSANSLAR İÇİN SICAK PARA ŞART
Transferler yapıldı ve futbolculara belirli miktarlarda nakit para ödenmek zorunda kalan yönetim bu kez lisansları çıkartacak sıcak parada sıkıştı. Kırmızı-lacivertli ekibin AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir Cuma günü mesai saati sonuna kadar gerekli parayı toparlayamaması halinde futbolcuların büyük bir bölümünün lisansı çıkartılamayacak. Zonguldakspor'un İnegöl deplasmanına bile gitmesi zora girecek.

Zonguldak Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Selim Alan ve kentin önde gelenlerinin lisansların çıkartılabilmesi ve takımın İnegöl maçına çıkabilmesi için acil desteği bekleniyor.