Bu yıl Spor ve Barış Kenti Çaycuma başlığı ile 6'ncısı gerçekleştirilen Çaycumalılar Buluşuyor etkinlikleri kapsamında Çaycuma Belediyesi Binası içinde Çaycumalı Kadınlar Takı-Tasarım, El İşleri Sergisi Halk Eğitim Müdürlüğü Yöresel Ürünler Sergisi, Çaycumalı Ressamlar Sergisi Gurbette Çaycuma Fotoğraf Sergisi Kağıt Rölyef ve Keçe Sanatı Sergisi açıldı.

Belediye bandosu ile karşılanan davetliler arasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Muharrem Coşgun, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, GMİS Başkanı Hakan Yeşil, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri de vardı.

Stantları gezerek tek tek ürünler hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz ve beraberindekiler ardından Atatürk Spor Merkezi'nde yüzme, masa tenisi, futbol, okçuluk jimnastik gösterileri izledi. Atatürk Spor Merkezini gezen protokol üyeleri Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'dan bilgi alarak tesisi çok beğendiğini ifade etti.