Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü, flaş transferlere imza atmaya devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip, şuana kadar kadrosuna tecrübeli basketbolcular Merve Usal, Şevval Oyan, Mihrace Buğdaycı, Neslihan Külekçi, Nisa Işık, Ayşe Kadın Gülen ve Janset Büşra Sayım'ın ardından bugünde kariyerinde iki şampiyonluk yaşayan tecrübeli Basketbolcu Ebru Ağar ile anlaşarak kadrosuna kattı.

EBRU AĞAR GÜÇ KATACAK

1.80 boyunda olan ve 3 ve 4 numara pozisyonlarında görev yapan 22 yaşındaki tecrübeli basketbolcu Ebru Ağar, kariyerinde
BOTAŞ, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Güre Belediyespor, Mersin Üniversitesi, Emlak Konut, Orduspor ve son olarakta Elazığ Basketbol Kulübü'nde oynadı.

KANAT TAN: "BÜYÜK BİR TRANSFERE İMZA ATTIK"

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan "Büyük bir transfere daha imza attık. Emeğin başkentine Zonguldak Spor Basketbol 67 takımına hoşgeldin Ebru Ağar. 1.80 boyundaki sporcumuz Ordu sonrasında geçen sezonda Elazığ'da da şampiyonluk yaşadı. Ordu ve Elazığ sonrasında inşallah Kırmızı-lacivertli forma altında Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü'nde de şampiyonluk yaşar" ifadeleri kullandı.