Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak programı ile ilgili soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a herkesim heyecanla beklediğini belirten Başkan Alan "Büyük bir telaş var, umarım hava müsaade eder tahminlerde yağış olabileceği var. Bütün tedbirlerimizi alacağız" dedi.

Başkan Alan gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı:
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah Zonguldak'ta misafir edeceğiz. 7 ay sonra Zonguldak'a gelmesi bizi mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. 4 Haziran'da Zonguldak'a geldiğinde Uzun Mehmet Cami'nin açılışını yapmıştı, belediyemizi ziyaret etmişti, M F A Maske Fabrikası'nın açılışını yapmıştı. İnşallah 22 Ocak'ta geldiğinde tünellerin açılışını yapacak. İl başkanımız, Sayın Valimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte cumhurbaşkanımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Büyük bir telaş var, umarım hava müsaade eder tahminlerde yağış olabileceği var. Bütün tedbirlerimizi alacağız. Cumhurbaşkanımızın programı ile ilgili net bir bilgi yok. Cumhurbaşkanı protokolü yarın Zonguldak'ta olacak, umarım güzel bir program olur. Cumhurbaşkanımızı Zonguldak'tan mutlu bir şekilde göndeririz."