Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yeni bir etkinlik gerçekleştirildi. Zonguldak'ta ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek olan 1. Karaelmas Gençlik ve Spor Şenliğine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Zonguldak Milletekili Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da katıldı.

DAHA ÖNCE ROMARİO YAPARDI ŞİMDİ BAŞKAN ÖMER SELİM ALAN YAPIYOR

Spor etkinliklerinde ayak tenisi oynayan sporcuları da izleyen Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sporcuları kutladı

Öte yandan futbola olan sevgisini her fırsatta dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan futbol topunu alarak adeta şov yaptı. Müthiş bir gösteri yapan Başkan Alan şık bir hareketle topu havaya kaldırarak karşı tarafa göndermesi, başta Vali Mustafa Tutulmaz olmak üzere herkesten alkış aldı.

Başkan Selim Alan "Bu harekete daha önce Romario yapardı" diyerek espri yaptı.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan etkinlik ile ilgili de şunları söyledi. "21 Haziran Zonguldak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Uzun Mehmet'i Anma Günü nedeniyle Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Karaelmas Gençlik ve Spor Şenliğine katılım sağladık. Gençlerimiz ile biraraya geldik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum"

HAMDİ UÇAR VE VALİ MUSTAFA TUTULMAZ DA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Öte yandan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Masa Tenisis oynayarakk hünerlerini sergilediler.