Zonguldakspor yönetim kurulu üyeleri Murat Cüntay ve Güray Topal Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı Caner'i bürosunda ziyaret etti. Cüntay ve Topal Başkan Caner'e 8 yıldır yaptığı hizmetlerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim ettiler. Basın sözcüsü Şükrü Öztürk ise Süleyman başkan için özel bir gece tertip edip teşekkür yemeği düzenleyeceklerini söyledi.

"BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK SEVİP KENETLENECEĞİZ"

Süleyman Caner yaptığı konuşmasında "Yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Biz buraya kadar getirebildik. İnşallah bundan sonrasında Zonguldak Kömürspor daha iyi yerlere gelecektir. Samimi ve içten bir çalışma ile üstesinden gelinmeyecek hiçbir şey yok. Her zaman söylüyorum; Zonguldak'ta ki en büyük eksiklik , insanların birbirlerini az sevmesi. Birbirimizi daha çok seveceğiz ve kenetleneceğiz. Sonrasında ise her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Bu yönetim gerekeni yapacaktır. Bizde elimizden geleni yapacağız. Temennimiz takımın en iyi yerlere gelmesi. Buradan aşağı inmesi çok zor ama tekrar buraya gelebilmesi çok zor. İnşallah iyi olacak. Arkadaşlara başarılar diliyorum ve en iyi şekilde başarılı olacaklarına inanıyorum." dedi.

"TECRÜBELERİNDEN HER ZAMAN YARARLANACAĞIZ"

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Murat Cüntay ise "Her ne kadar kağıt üzerinde isim değişikliği gözükse de Süleyman Başkanımız yine bizle beraber olacak. Kendisi bizim başkanımız ve tecrübelerinden her zaman yararlanacağız. Zonguldak'ta ciddi bir potansiyel var. Yönetim Kurulu da ciddi bir motivasyon ve ivme ile çalışıyor. Burada maksadımız var olan potansiyeli biraz daha harekete geçirmek, şehri biraz daha başarıya inandırmak. İnşallah sezon başladığında destekler artacaktır. İnşallah bu sene ligi iyi bir sırada bitirip, önümüzdeki sene ile alakalı ciddi çalışmalarla çok daha ciddi hedefler ortaya koyacağız." dedi.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK; "BAŞKANIMIZA İÇİN ÖZEL BİR GECE DÜZENLEYECEĞİZ"

Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk ise Süleyman Caner Başkan için yönetim olarak teşekkür yemeği düzenleyeceklerini belirterek şunları söyledi: "Başkanımıza bir yemek düzenlenecek bu konuyla ilgili hem yemeğe davet hem de yöneticilerimiz kendilerine plaket vermiştir. Süleyman başkanımıza yakışır bir gece düzenleyip teşekkür yemeği ile onure edilecektir"