Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Zonguldak ziyaretinde AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Bakan Pakdemirli'ye Devrek bastonu hediye etti. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 'Hoşgeldiniz' konuşması yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Milletvekilleri Polat Türkmen de bir selamlama konuşması yaptı.
Zonguldak'ta olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Bakan Pakdemirli, İl Başkanı Zeki Tosun yazdığı şiiri okudu.

Bakan Pakdemir'i parti binası önünde Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Gençli Kolları Başkanı Benhur Özübek, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, ve partililer çiçekle karşıladı.

Ak Part İl Başkanı Zeki Tosun, "Sayın bakanım Zonguldak'a hoşgeldiniz. Allah sizden razı olsun. Zonguldak için her türlü işimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Zonguldak sanayi şehri. Zonguldak'ta çok güzel işler oluyor. 8 ilçemiz 17 beldemizle her daim birlik içerisinde çalışıyoruz"dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir, "81 ilimizi dolaşıyoruz. Kalbimizin attığı yer Ak Partimiz. Sizlere çok özel birisinin selamını getirdik. Cumhurbaşkanımızın sizlere selamını getirdik. 2019 yerel seçimlerde halkımız değişiklik istedi. Ak Parti belediyemiz geldi. Burada üzerimize büyük sorumluluk düşüyor. Gönül işini ortaya koymamız gerek. Türkiye de maalesef muhalefette sıkıntı yaşıyoruz. Türkiye'de muhalefet Ak Partinin başarısızlığını kendilerinin ülkelerinin başına gelmesini güdüyorlar. Her partinin planı projesi olması lazım. Bugün muhalefetin yaptığını görüyorum. Yalanın arkasına sığınıyorlar. Yapılması gereken bir şey var her parti vatandaşın ayağına gidecek planını projesini anlatacak. Türkiye de çok ciddi muhalefet boşluğu var. Türkiye de tohumculuk ilk 20'na giren bir ülke. Gençlerimizi tarıma çekmekte sıkıntı yaşıyoruz. 2021 hasat yılı çiftimizin kar ettiği gösteriyor. Muhalefet sorumlu davranacağını sorunlu davranıyor. Gerçekleri saptıracak 3 oy daha alırmıyız diye uğraşıyor. Arkadaşlar Türkiye'nin kötülüğü üzerinden siyaset yapmanın anlamı var. Ülkenin kötüye gitmesinden medet umanlar biz gelelim siyaset yapanlar 20 yıldır nasıl cevap verdiyse 2023'de öyle cevap verecek. Döviz ilk defa artmıyor. Bunların üzerinden siyaset yapmak ülkenin batmasını beklemek daha çok bekleyeceksiniz. Türkiye'nin son 19 yılında Cumhurbaşkanımızın çok büyük hizmetleri var. Millette sandıkta bunlara cevap veriyor. Yüksek faizin ülkeyi tahrip ettiğine inanıyoruz. İnşallah faiz ve fiyat artışı konusunda bir şeyler yapacağız. Bunların kafası mandacı bir kafa. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Zonguldak CHP belediyesinin performanslarını gördü. Cumhurbaşkanımız İstanbul'da güzel işler yaptı. Ülkenin başına geldi. İcraatlarla ortaya çıkın güzel işler yapın. Bunların makyajı akmıştır. Döviz bunların son kozuydu. Ülke batacak diye beklediler ama daha çok beklerler. Bugün ki bakış açısıyla bunların anlayışıyla Recep Tayyip Erdoğan 2023'ün lideridir. Bende teşkilatların içerisinden geldim. Son 15 yılda teşkilatlarda çok büyük görevim olmadı. İl Başkanlığı yardımcılığım oldu. Milletvekilliği adaylığım oldu. Her zaman gayretle Ak Parti davasının yürümesi için gayret ettim. Bunların hepsi gelip geçici. 21.yüzyılda daha iyi bir Türkiye istiyorsak kalkınma hamlesinin devam etmesini istiyorsak gelecek seçimler için altyapıyı sağlam yapmamız gerek. Oy vermeyenleri de ikna etmemiz lazım. Burada organiza saniyesine talep çok."