TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakpor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner grubu değerlendirdi. Caner grupta güçlü takımların olduğunu belirterek "Grup'ta iyi mücadele edecek bir takım kurmak önemli" dedi. Başkan Caner yeterli desteği göremediklerini de belirterek "Bu takım Yunanistan takımı mı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

"ZORLU BİR GRUPTAYIZ"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Zor bir gruptayız. Bize bu zamana kadar kolay bir grup düşmedi ki zaten. Diğer grup bize nazaran daha kolay. Bu grupta iyi bir şekilde mücadele edecek takım kurmak önemli. Piyasanın ekonomik şartları da önemli. Bu rakamları hiçbir takım veremez. Bizde en makul şekilde, düşük bütçeli bir takım kurmaya çalışıyoruz. Zonguldak Kömürspor A.Ş.'nin Başkanı Hakan Hürfikir kardeşimiz çalışmalarına devam ediyor. Sahaya çıkabilecek bir takım oluşturacaklar ve onlarla beraber yolumuza devam edeceğiz inşallah" dedi.

"BU TAKIM YUNANİSTAN TAKIMI MI?"

Caner, "Bandırmaspor 1. Lig'e çıktı. İsmi Royal Hastanesi Bandırmaspor oldu. İsim hakkı vererek destek olmuşlar. Zonguldak'ta da çok sayıda iş insanı ve fabrikalar var ama biz böyle bir yardım göremiyoruz. Bizim takım Yunanistan takımı mı? Ben anlamıyorum ki! Başka şehirde insanlar sahipleniyorlar. İsim hakkı çok büyük rakamlarla olan işler değil ki! İsim hakkına ödenen para vergiden de düşülüyor. Bu ticari bir olay. Herkesin menfaati var. Bunu bile takıma çok görüyorlar" dedi.

"HEDEFİ OLAN BİR EKİP KURACAĞIZ"

Başkan Caner, "Düşük bütçelerle takım kurulacak. Zorlu grupta elimizdeki imkanlarla kuracağımız takım tabi ki şampiyonluğa oynamayacak. Mücadele edecek, genç ve dinamik bir takım kurulacak. Sonuçta hedefi olan bir ekip oluşturacağız" dedi.