Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan ve dünyada futbolu ve neredeyse yaşamı da durduran Corona Virüs salgını karşısında mücadele devam ediyor. İlk aylara rağmen etkisini büyük ölçüde kaybetmesine rağmen tedbirler alınmaya devam ediyor.

ZONGULDAKSPOR ALTYAPIYI DA VURDU

Yaptığı istikrarlı idmanlarla başarılı sonuçlar almaya başlayan Zonguldakspor altyapısı da Corona Virüs salgınından büyük ölçüde etkilendi. Toplu idman yapamayan altyapı futbolcuları Erdoğan Demir futbol sahası ve Fener Sahası'nda bireysel ve azınlık olarak idmanlara çıkmayı tercih ediyor.

Zonguldakspor altyapı antrenörü Muhammet Şaffak özverileri karşısında futbolcuları kutlarken, Zonguldakspor'un geleceğini gençler olarak gösteriyor.

ŞAFFAK'TAN FUTBOLCULARINA ÖVGÜ

Altyapı antrenörü Muhammet Şaffak genç futbolcuların fedakarlığı karşısında şunları söyledi: "Pandemi süreci başladığından beri antrenmanlarına kendi imkanlarıyla devam eden öncelikle 2005, 2006, 2007 ve 2008doğumlu sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Bu çoçuklar inanarak ve çalışarak hedeflerine doğru koşuyorlar. Bize düşen onları en güzel şekilde bu yola hazırlamak. Herkes emin olsun bu şehrin çocukları bu armayı hak ettiği yere taşıyacaktır. Destek olmak bizlerden"