DEVA Partisi Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın düzenlediği program kapsamında Eski Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Zonguldak'a geldi.

Eski Devlet Bakanı ve Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf'ın gazetecilerin TTK'nın işçi açıkları ile ilgili sorusunu yanıtsız bırakması tuhaf karşılandı.
Bir bakanın Zonguldak'ı gelerek Feleke genel maden işçileri sendikasına ziyaret etmesi ve TTK ile ilgili suskun kalması dikkatlerden kaçmadı.

Zonguldak'a gelecek olan DEVA Partisi Heyeti Merkez, Devrek ve Çaycuma İlçesi'nde ziyaretler gerçekleştirecek.
Eski Devlet Bakanı Kavak ve beraberindekiler Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil'i ziyaret ettiler.
Kavak'a ziyaretlerde; Petrol İş Sendikası Eski Başkanı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Bölge Koordinatörü, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Essum Aslan ve İl Başkanı Fatih Keleş eşlik etti.

Eski Devlet Bakanı Kavaf, ziyaretteki konuşmasında "Partimizin sosyal politikalar çercevesinde sosyal yardımlardan yararlanan vatandaşlarımız ve partimizin yaklaşık 3 hafta önce tarım politikası ilgili eylem açıklandı gelecek haftalarda sosyal politikalarla ilgili politikalar açıklayacağız. karsilikli konuşup görüş alışverişi için burdayız" dedi.

Eski Bakan Kavaf, gazetecilerin Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun işçi açıklarıyla ile ilgili sorusunu yanıtsız bıraktı gözlendi.

Petrol İş Sendikası Eski Başkanı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
Ali Ufuk Yaşar'da, "Emegin başkentinde olmaktan çok keyif aldım. Sevgili baskanımla da Türk İş adında güzel imzalar attık sosyal politikalarin eylem planını açıklamadan önce bundan sonra da diğer sendikalara gidecegiz. Ekonomik sosyal konseyi bir an önce hayata geçirmemiz, sorunlara çare bulma anlayışındayız"dedi.
GMİS Başkanı Hakan Yeşil'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.
Hakan Yeşil, "Kurumda isci açıkları ile ilgili cok sıkıntımız var. izlediginiz politikalari bizde destekliyoruz. Zonguldak adına tesekkür ediyorum" dedi.