TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor Teknik Direktör Serkan Afacan'ın apar topar takımdan ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Dalcı'yı getirdi.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde görev yapan 47 yaşındaki teknik adam Mustafa Dalcı teknik adamlık kariyerinde Bayrampaşa, Küçükçekmece, Dersimspor, İstanbulspor, Kahramanmaraşspor, Başkent Akademi FK, Osmanlıspor Futbol Kulübü ve son olarak MKE Ankaragücü'nde görev yaptı. Dalcı yeni sezonda temsilcimiz Zonguldakspor'da görev yapacak.

YARIN ZONGULDAK'A GELİYOR

Teknik Direktör Mustafa Dalcı yarın (Salı) Zonguldak'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Dalcı ve yönetim transfer listesi oluşturup kısa sürede iyi bir takım kurmayı planlıyor.

"ZONGULDAKSPOR VE TARAFTAR BENİ HEP CEZBETTİ"

Zonguldakspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mustafa Dalcı şunları söyledi: "Zonguldakspor benim hep hayalimde olan bir takımdı. Zonguldakspor taraftarına karşı hayranlığım vardı. Rakip olduğumuz dönemlerde Zonguldakspor taraftarı beni hep cezbetmişti" dedi.

"YÜREĞİMİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİDİYORUM"

Dalcı, "Yüreğimiz teklife evet dedi. Yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum. Nasıl bir kulübe geldiğimin farkındayım. Zonguldakspor hangi ligde olursa olsun büyük bir camia. Yıllara bunu rakipken gördüm. Böyle büyük bir camiada çalışmak bana gurur verir" dedi.

"SIKINTILI BAŞLAYIP İYİ BİTİRECEĞİZ"

Sezonun başlamasına kısa süre olmasına rağmen yeni bir ekip oluşturacaklarını belirten Dalcı sezona sıkıntılı başlayabileceklerini ancak iyi bitireceklerini söyledi. Dalcı: "Emeklerimle, bilgi birikimimle, tecrübelerimi Zonguldakspor'a kanalize edip şu zor günde elimizi taşın altına koyduk. Taraftarla, medya, yönetim, futbolcu, malzemecisi, masörüyle ile herkesle yoldaşlık yapacağız. Belki sıkıntılı başlayacağız ama iyi bitireceğiz"

"ZONGULDAK'A YAKIŞIR BİR TAKIM YAPACAĞIZ"

Yeni bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Dalcı "Zongludak'a yakışır bir takım kuracağız. Hakan Hürfikir'e çok teşekkür ediyorum. Yöneticilikten çok futbolculuğu biliyor. Vali, Belediye Başkanı, ilin ileri gelen işadamları bize çorbada tuz katarlar, güç verirlerse elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bütün olumsuzluklara rağmen çok umutluyum. Önemli olan zoru başarmıştır. Zor olan herşey daha güzeldir"

"BU İŞİN EMEKÇİSİYİM, EMEKÇİ ŞEHRE GELİYORUM"

Teknik Direktör Mustafa Dalcı, "Tek başımıza hiç bir şey yapamayacağımızı biz de biliyoruz. Bu iş bir ekip işi. Ben değil biz diyebileceğimiz bir takım yaratacağız. Zonguldakspor'u eski günlerine döndürmek için 24 saat çalışacağız. Biz bu işin emekçisiyiz, emekçi bir şehre geliyoruz" dedi.

"FUTBOLCU AĞIMIZ GENİŞ"

Zonguldakspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Dalcı "Futbolcu ağımız geniş. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ta benim iyi bildiğim oyuncular var. Oralardaki Teknik Direktör arkadaşlarım bana bu anlamda daha önce de destek oldular. Gençlerle birkaç tecrübeli futbolcuyu bir araya getirip iyi bir ekip oluşturacağız" dedi.

"KAYSERİSPOR'DAN 3-4 OYUNCU GELECEK"

Dalcı "Kadro oluştururken kadromuzda Kayserispor'dan 3-4 oyuncu gelecek. Az paraya çok iş yapacağız.