İtalyan teknolojisi ve tekniğiyle üretilen BRC, araçlarınız için en iyi parça haline gelmektedir. Araçlarınıza en büyük iyiliği yapmanız için BRC ile bir araya getirmeniz yeterlidir. Araçlarınız bu sayede en iyi ve en konforlu hale gelebilir. Servis ağımızda her türlü hizmet bulunuyor. Aracınızda bulunan her arıza ve her ihtiyaç kolayca karşılamaktadır. Otomobiller için gerekli olan her şeyi yıllardır sizlere sunuyoruz. Deneyimli, çalışkan ve güler yüzlü personellerimiz sayesinde sizlerin en iyi hizmeti deneyimlemenizi sağlıyoruz.

BRC merkez servis sayesinde yaşadığın her arıza hızlıca ve kolay bir şekilde yok edilir. Yıllardır araçlardan elde ettiğimiz tecrübeler sayesinde aracınızda ne gibi sorunları olduğunu hızlı bir şekilde tespit edip bu sorunları en kısa sürede ortadan kaldırıyoruz.

BRC Servis Hizmetleri

Merkezimizde aradığınız her türlü hizmeti sizlere sağlayabiliyoruz. Özellik otogaz sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir firma haline geldik. Bu yüzden ihtiyaç duyduğunuz otogaz sistemleri hizmetlerini bizlerden güvenle sağlayabilirsiniz. Bunun yanında servis hizmetimizde parça takma veya sökme işlemleri de mevcuttur. Aracınız için ihtiyaç duyduğunuz her türlü yedek parçaları sizler için getirtip araçlarınıza takabiliyoruz.

Bunun yanında otomobillerin yıllık bakımlarını merkezimizde yaptırabilirsiniz. Araçlarınızın daha uzun ömürlü olması ve daha kullanışlı hale gelmesi için yıllık bakımlarının yaptırılması gerekmektedir. Bu yüzden merkezimiz sizlere en iyi otomobil bakım hizmetini sunuyor. Bunun yanında araba aksesuarları bölümümüz de mevcuttur. Buradan arabalarınız için istediğiniz aksesuar veya koltuk kılıfı değişimlerini yaptırabilirsiniz.

BRC Servis Hizmetleri Fiyatları

Merkezimizde yapılan hizmetlerde fiyatlar elbette çok merak edilmektedir. Bunlardan ilki ise LPG dönüşüm fiyatları olmaktadır. LPG dönüşüm fiyatları araçtan araca değişiklik gösteren özelliğe sahiptir. Çünkü her aracın özelliği farklı olabiliyor. Aynı zamanda LPG taktırmak da her araçta kolaylıkla yapılan bir işlem değildir. Bu yüzden sabit bir fiyat verilmesi doğru değildir.

Fiyatları öğrenmek için merkeze uğramanız ve aracınız için ihtiyaç duyulan hizmeti belirtmeniz gerekiyor. Ekiplerimiz sizlere yapılacak hizmet hakkında bilgi verip fiyatı da sunacaktır.