Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, "Bozkurt hayal etti, Gebeş gerçekleştirdi" şeklindeki bir paylaşımı alıntılayarak "Ne ben, ne 1887 de kurulan belediyem bu kadar vizyonsuz değil, bunu ancak vizyonsuzlar hayal eder geri zekalılar gerçekleştirir, aptallar alkışlar, yaranmaya çalışanlar da haber yapar" şeklinde bir paylaşım yaptı.

İtfaiye öncü aracı olarak üçte bir fiyatına makam aracı alan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i eleştirmek için "Ne ben, ne 1887 de kurulan belediyem bu kadar vizyonsuz değil, bunu ancak vizyonsuzlar hayal eder geri zekalılar gerçekleştirir, aptallar alkışlar, yaranmaya çalışanlar da haber yapar" şeklinde paylaşım yapan Çetin Bozkurt, aynı yöntemi CHP'li Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in yaptığını unuttu.
Öte yandan, Çetin Bozkurt'un aynı yöntemle araç almak için koyunu Devrek Belediye Meclisine getirdiği Ak Parti'nin duruma itiraz ettiği ortaya çıktı.
Çetin Bozkurt'un Volswagen Touareg marka 4x4 jip almak istediği öğrenildi.
Bu aracın bugün başlangıç fiyatının 2 milyon 195 bin lira olduğu ortaya çıktı. Çetin Bozkurt'un bu araca itfaiye öncü aracı olarak daha ucuza alma planı yaptığı öğrenildi.
Çetin Bozkurt'un şirket üzerinden kiraladığı sivil plaka ile kullandığı Volswagen Passat marta bir araç kullandığı, bir de eski makam aracı bulunduğu bildirildi.