TFF 1. Lig'in 21. haftasında Boluspor kendi evinde Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederken, iki takımın teknik adamları maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Uzun süreden sonra galip geldik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Zaman zaman kendimizi zora soktuk bu bir gerçek. İlk devre ve özellikle son 20 dakikada yakaladığımız pozisyonlarda ya son vuruşları iyi yapamadık ya da bireysel düşünüp takıma katkı sunmayı unuttuk" dedi.
Maçın orta hakemi Erkan Özdamar ile ilgili bir şey söylemek istemediği ifade eden Çapa, "Bu karşılaşma başka bir yerde oynanmış olsa hakem bu kadar rahat bir maç yönetebilir miydi bilemiyorum. Bizler bir şey yaptığımız zaman otomatikman ceza alıyoruz ve belirli mesafeyi korumak zorundayız. Bugün futbolun sadece sahada oynanmadığını da gördük. Sadece sizin göstermiş olduğunuz performansın yeterli olmadığı gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

"Kazanmayı çok istedik"
Ümraniyespor Tenik Direktörü Erkan Sözeri ise, karşılaşmanın mücadele açısından Süper Lig ayarında olduğu ifade etti. Sözeri, "6 haftadır kazanamamış bir rakibimiz vardı. Dolayısıyla maça çok stresli çıkacaklardı. Biz skoru devre bitimine hatta 50. dakikaya kadar lehimizde gol yemeden götürürsek rakibin risk alacağını ve bizim pozisyon bulacağımızı, kazanmaya yakın olacağımızı hesap etmiştik. Ama maalesef 5. dakikada yediğimiz gol bütün planlarımızı bozdu. Bütün planlarımızı bozmasına rağmen mücadeleden taviz vermedik. Bence çok iyi mücadele ettik. Boluspor'da iyi mücadele etti. Futbol anlamında değil ama mücadele anlamında Süper Lig ayarında bir karşılaşma oldu. Boluspor çok istedi, çok iştahlıydı. Biz de çok istedik, pozisyonlar bulduk. Risk aldığımız dönemlerde, özelikle 75. dakikadan sonra bir kaç tane de pozisyon verdik. Aslında biz bunları yakalamalıydık skoru lehimimize götürsek. Mağlup olduk, söylenecek fazla bir şey yok" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi