TFF 1. Lig'in 11. haftasında Boluspor, sahasında Samsunspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, önemli bir galibiyet aldıklarını ve oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Kırmızı bölgeden çıktıklarını ve bundan sonra alacakları hep galibiyetin kendilerini en az iki sıra daha yukarı çıkaracağını belirten Karafırtınalar, "Golün 90 artıda gelmesi daha da sevindirici. Oyuncularımın ne kadar arzulu, istekli olduğunu gösteriyor. 4 haftadır üzerimizde ölü toprağı vardı. Geçen hafta bunun sinyallerini vermişlerdi Rize maçında. Belki 2-3 olabilecek bir maçtı. Bunun yanında çok da pozisyon verdik ama önde oynamanın bazı dezavantajaları var. Bir daha ki maçlarda bunu en aza indirip gol sayılarını daha çoğa çıkaracağız. Öz güven çok önemliydi onu kazandık" şeklinde konuştu.

Samsunspor cephesi
Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise uzatmalarda Boluspor'dan yedikleri golün gereksiz bir gol olduğunu ifade ederek, "Özellikle ilk yarı girmiş olduğumuz 3 tane net gol pozisyonu var. Deplasmanda 3 tane net gol pozisyonuna giriyorsanız bunlardan en az bir tanesini değerlendirmek zorundasınız. Tabii ki uzatmalarda gelen gol gereksiz bir goldü. Yine Türk futbolunun hastalıklarından bir tanesi kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı, auta gidiyor diye topu bırakan arkadaşlar ve golü yiyorsunuz. Üzgünüz, bu maçı kazanıp üst taraftaki gruba kendimizi atmak istiyorduk. Bunu biraz ötelemiş olduk" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi