TFF 1. Lig'de Boluspor evinde Balıkesirspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Rakibin beklediği pozisyonlar vardı. Bunlardan birisi duran toplar ve bizim kaptırmış olduğumuz toplarla kontraya çıkmaktı. Gol yedikten sonra daha fazla efor sarf etmemiz gerekiyordu. Zemin bizim için gerçekten bir handikaptı. İlk devre ile ikinci devre arasındaki farkı görürsek biz daha çok pas yapmaya çalışan bir takımız. İlk devre pas yapacak bir ortamımız olmadı. Bolu'ya çok sayıda yeni oyuncu geldi. Bolu iklimi ve hava şartlarını tam olarak algılayamadılar" dedi.

"Basit penaltı pozisyonları vardı"
Karşılaşmada hakemin basit pozisyonlara penaltı verdiğini söyleyen Fuat Çapa, "Bugüne kadar 16 tane gol yemişiz, bunlardan 7 tanesi penaltı. Belki bir takımın iki sezonda yapabileceği penaltıyı biz 13 haftada yaptık. İlk ikiden sonra bazı riskler aldık ama son dakikalarda üst üste yapmış olduğumuz kendi hatamızdan dolayı penaltıya sebep olduk ve mağlup olduk. Geçen hafta sakatlıklarımızdan dolayı mazeretlerimiz vardı ama bu hafta herhangi bir mazeretimiz yok. Geçen iki haftayı iyi değerlendirip önümüzdeki üç haftada neler yapabiliriz bunun hesabını yapmak zorundayız" dedi.

Balıkesirspor cephesi
Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise, "Zorlu hava şartlarında geçen bir maçtı. Hak ettiğimizi düşündüğüm galibiyeti son dakikalarda aldık. Karşılaşmada 3-4 tane net pozisyonumuz var. Bunlardan iki tanesi direkten döndü. İyi hücumlara çıktık ama gol atmakta şanssızdık. İkinci devrede Boluspor takımı biraz daha üzerimize uzun toplarla gelmeye başladı. Zaman zaman ceza sahası içinde karamboller oluşturdular. Kendi kalemize attığımız talihsiz gol Boluspor'u oyuna ortak etti. ikinci gollerinde Emre orta yaptı ve kimse dokunamayınca ters taraftan top kaleye girdi. Maç böyle bitecek gibi gözüküyordu ama oyunun son dakikasında 3 puanı almamız gerektiğini düşündüğüm maçta Allah yüzümüze güldü" ifadelerini kullandı.
Editör: Pusula Gazetesi