Kdz. Kadın Gücü Kooperatifi olarak vatandaşların yanında olduklarını belirterek "Bölgemize geçmiş olsun. Tesellimiz can kaybı olmaması" dedi.

Neriman Posbıyık'ın açıklaması şöyle:
"26 Haziran gecesi bölgemizde başlayan ve bugüne kadar etkisini sürdüren kuvvetli yağış, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop illerinde etkili olmuş, bir çok yerde sel, su baskınları, heyelan ve taşkınlara yol açmıştır.
Bölgemizin yaşadığı bu doğal afet nedeniyle alt yapıda hasarlar oluşmuş, bir çok vatandaşımız mağdur olmuştur. Kdz. Ereğli'ye bağlı Çaylıoğlu bölgesi, Ormanlı Beldesi ile Gümeli Beldemizde de derelerin taşması sonucu yollarda heyelanlar oluşmuştur. Gülüç Irmağı'nın taşması nedeniyle güzergahta bulunan mahallelerimiz Bölücek, Topçalı ve Hamzafakılı'da seralar zarar görmüştür. Üreticilerimizi de mağdur eden bu doğal afette tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır.
Selden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benzeri durumlarla bir daha karşılaşmamak için gereken tedbirlerin alınacağı inancıyla, yaraların sarılması ve mağduriyetlerin giderilmesi noktasında Kdz. Kadın Gücü Kooperatifi olarak vatandaşlarımızın yanındayız.
Geçmiş olsun Zonguldak. Geçmiş olsun Bartın. Geçmiş olsun Karabük. Geçmiş olsun Kastamonu. Geçmiş olsun Sinop."