CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk dün Zonguldak'ta bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına katılan STK temsilcileri, kanaat önderleri, kadınlara ve gençlere teşekkür etti.

Programa katılım konusunda CHP Çaycuma İlçe Örgütünün de başarılı bir sınav verdiğini belirten Köktürk; "Soğuk ve karlı bir günde seçilmiş olmanın sorumluluğu ile seçenlerine saygı gereği Çaycuma CHP İlçe Örgütünün ulaştırdığı Genel Başkanımızın davetine icabet eden çok sayıda muhtarımıza, STK başkanlarımıza, kanaat önderlerimize, kadınlara ve gençlere çok teşekkür ediyorum. Mazeretleri nedeniyle bizzat arayarak katılamayacaklarını belirten davetiye sahiplerine de teşekkürlerimi sunuyorum.

Katılımcıların çokluğu ve düzenli ulaşımı konusunda başarılı bir sınav veren CHP Çaycuma İlçe Örgütünü kutluyorum. Yönetim Kurulu üyelerime, Belediye Başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belde başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'ta gerçekleştirdiği esnaf gezisi sonrası, muhtarlar, sivil toplum örgütü başkanları, kanaat önderleri, kadınlar ve gençlerle yaptığı toplantı oldukça verimli geçmiştir.

Zonguldak taş kömürü, EYT, emekliler, muhtarlar, tarım, sanayi, işsizlik vb. konularda çözüm önerilerini sunan Genel Başkanımız soru cevap kısmında da her soruyu cevaplama adına toplantı sürelerini de uzatmıştır.

Zonguldak'a gelerek bizleri onurlandıran Genel Başkanımıza, milletvekillerimize teşekkür ederken, CHP İktidarında bolluk bereket içinde bir Zonguldak ve Türkiye dileğimi kamuoyuna saygı ile sunarım"dedi.